Blog

3 voordelen van modulaire bouw voor de bouwsector

Modulaire bouw wint snel aan populariteit in de bouwsector, en dat is niet zonder reden. Deze innovatieve bouwmethode biedt tal van voordelen op het gebied van efficiëntie, kostenbesparingen en flexibiliteit. In dit artikel bespreken we deze voordelen en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over modulaire bouw.

Dé complete wegwijzer voor mantelzorgwoningen door Liber Units

Ben je van plan om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat je dierbaren dichtbij kunnen zijn in een comfortabele en zelfstandige woonomgeving? Deze complete wegwijzer helpt je om de juiste keuzes te maken.

Hoe regel je een vergunning voor een kantoorunit? Tim legt uit

In dit artikel kun je vinden hoe je eenvoudig een vergunning voor kantoorunits aanvraagt. Ontdek de stappen: controleer het bestemmingsplan, verzamel de benodigde documenten en dien je aanvraag in via het Omgevingsloket. Begrijp de lokale regels die van toepassing zijn in jouw gemeente. Voor verdere ondersteuning en advies staat Liber Units altijd voor je klaar.

Hoe u in 5 stappen de juiste opslagcontainer aan huis kiest

Wilt u weten hoe uw slim de juiste opslagcontainer uitkiest? Onze snelle gids loodst u door de belangrijkste overwegingen, van het bepalen van wat u nodig heeft tot het kiezen van de juiste grootte en materiaal. Ga met ons mee op deze eenvoudige reis naar de ideale opslagoplossing voor uw huis!

Kwalitatieve woonunits voor arbeidsmigranten

Leer meer over onze recente initiatieven bij Westende Fruitteelt, waar we actief werken aan het bieden van veilige, comfortabele en privé woonoplossingen die bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van essentiële werknemers in de landbouwsector.

Het belang van ergonomie en comfort in kantoorunits

Het is in een kantooromgeving belangrijk dat er voorwaarden aanwezig zijn om ergonomisch en comfortabel te werken. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar heeft ook een positief effect op de werkbeleving.

Het belang van duurzaamheid in modulaire bouwketen

Modulaire bouwketen bieden voor allerlei situaties een tijdelijke oplossing. Bijvoorbeeld om te voorzien in tijdelijke kantoorruimte of om een andere ruimte op tijdelijke basis te vervangen.

Het ontwerp van kantoorunits: het creëren van inspirerende werkplekken

Kantoorunits zijn kant-en-klaar verkrijgbaar, maar het is belangrijk dat het ontwerp is afgestemd op uw bedrijf. Daarom levert Liber Units maatwerk en gaan wij graag met u in overleg over het concept en ontwerp van kantoorunits.

Creatieve toepassingen van kantoorunits voor moderne werkomgevingen

Heeft u tijdelijk voor een korte of langere periode kantoorruimte nodig? Liber Units biedt u creatieve toepassingen met kantoorunits om een moderne werkomgeving te realiseren.

De voordelen van modulaire bouwketens voor efficiëntie en kostenbesparing

Modulaire bouwketens zijn voor allerlei situaties een ideale oplossing en voor verschillende doelen te gebruiken.

Tijdelijke woonunits voor zorginstellingen voor het huisvesten van patiënten

Een grote verbouwing van een zorginstelling of tijdelijke problematiek op het gebied van huisvesting, brengt met zich mee dat er andere woonruimte nodig is voor patiënten.

Wat moet je verwachten van een tijdelijke woonunit?

Een tijdelijke woonunit biedt natuurlijk niet de luxe van een volledig ingerichte eigen woning, maar voldoet prima in praktisch en comfortabel opzicht.

Wat kost een tijdelijke mobiele bouwkeet tijdens een verhuizing?

De kosten van een tijdelijke mobiele bouwkeet tijdens een verhuizing lopen uiteen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende opties om een keuze uit te maken.

Een woonunit kopen, wat moet dat kosten?

Bij het kopen van een woonunit lopen de kosten uiteen. Dit heeft natuurlijk te maken met de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van een woonunit kopen.

Waarom is een woonunit handig om te huren?

Een woonunit huren om als tijdelijke huisvesting te dienen, biedt voor allerlei situaties uitkomst.

Is een schaftwagen geschikt voor snelverkeer?

Een schaftwagen die voor snelverkeer geschikt is, biedt meerdere voordelen. Een schaftwagen snelverkeer is zelfs ideaal voor een efficiënte mobiele verplaatsing naar meerdere locaties.

Een opslagcontainer huren: waar op te letten?

Er zijn bij een opslagcontainer huren allerlei verschillende opties beschikbaar, zoals de huurperiode, maar ook het soort container.

Opslagcontainers voor thuis kopen

Er zijn verschillende redenen om opslagcontainers voor thuis te kopen. Bijvoorbeeld als je ruimte tekort hebt of als je gaat verhuizen of verbouwen en ruimte nodig hebt voor de inboedel.

Ik ga zelf bouwen, hoeveel bouwketen heb ik nodig?

Zelf een huis bouwen en op eigen grond verblijven in een bouwkeet die als tijdelijke woonruimte dient.

Zijn mijn materialen verzekerd in een opslagcontainer?

Het huren of kopen van een opslagcontainer is ideaal om materialen of goederen tijdelijk op te slaan.

Kun je ook een mobiele bouwkeet kopen?

Een mobiele bouwkeet kopen kan voor verschillende doeleinden geschikt zijn. Bijvoorbeeld om als tijdelijk kantoor te dienen op een bouwlocatie...

Kun je ook een mobiele woonunit kopen?

Er zijn allerlei situaties waarin het mogelijk is om mobiele woonunits te kopen. Bijvoorbeeld om tijdens het bouwen of verbouwen van een huis over tijdelijke woonruimte te beschikken.

Ik ga zelf bouwen, hoe groot moet een bouwkeet zijn?

Het is tijdens het zelf bouwen van een huis belangrijk om in tijdelijke huisvesting te voorzien en een bouwkeet is daar een ideale oplossing voor.

Behoudt een woonunit zijn waarde? Expert Tim legt uit

Een woonunit is bedoeld om als tijdelijke huisvesting te dienen. Bijvoorbeeld op het moment dat u een eigen huis gaat bouwen en een tijdelijk onderkomen nodig hebt.

Woonunit huren, wat kost het?

Een woonunit huren, wat kost het? Dat is misschien niet de eerste vraag waar je aan denkt op het moment dat je een woonunit nodig hebt.

Hoe lang mag je in een woonunit wonen? 

Een woonunit kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk aan tijdelijke woonruimte als je gaat verbouwen of als je huidige woning beschadigd is door brand- of waterschade.

Tijdelijke huisvesting van Liberunits

Er zijn vast talloze situaties voorgekomen waarbij u behoefte had aan extra ruimte. Voor deze extra ruimte is het vaak van belang dat deze zo snel mogelijk gerealiseerd wordt.

Snel extra kantoorruimte nodig? Huur een kantoorunit.

Er zijn vast talloze situaties voorgekomen waarbij u behoefte had aan extra ruimte. Voor deze extra ruimte is het vaak van belang dat deze zo snel mogelijk gerealiseerd wordt.

Tijdelijke woonruimte huren: Uitleg en opties

Een woonunit huren kan op veel momenten uitkomst bieden. Als u bijvoorbeeld van plan bent uw huis grondig te verbouwen, of wanneer uw woning hersteld moet worden van brandschade.

De voordelen van een bouwkeet huren

Op iedere bouwplaats heb je een bouwkeet nodig. Voor alle bouwvakkers is dit namelijk de plek waar zij samenkomen om een praatje te maken, of om de boterhammen te eten tijdens de lunchpauze.