Levering & plaatsing van woonunits

Bij Liber Units streven we ernaar onze klanten te voorzien van een naadloze ervaring bij de levering van onze units. Of u nu een unit huurt of koopt, wij bieden flexibele en transparante leveringsopties aangepast aan uw behoeften en locatie.

Met aandacht geleverd

Wanneer u voor Liber Units kiest, nemen we de gehele verantwoordelijkheid voor de veilige en efficiënte levering van uw unit. Onze ervaring in de branche stelt ons in staat om topkwaliteit en veiligheid in elk stadium van de levering te waarborgen, van de eerste voorbereiding tot de uiteindelijke installatie.

Snelle levering

Wij streven ernaar uw woonunit zo snel mogelijk te leveren, waarbij levertijden afhankelijk zijn van het aantal units en de gevraagde aanpassingen. Voor specifieke levertijden kunt u direct contact met ons opnemen.

Professionele installatie

Onze installatieservice omvat de complete set-up van uw woonunit op de door u gewenste locatie. Afhankelijk van de projectgrootte kunnen de units binnen een dag geïnstalleerd zijn. Voor grotere configuraties kan dit iets langer duren.

leveringsservice Liber Units
Tim Mombers

De leveringsservice van Liber Units gaat verder dan alleen het transporteren van een product; het gaat om het nauwkeurig afstemmen van onze diensten op de individuele behoeften van onze klanten. Elk detail wordt met de grootste zorg behandeld, zodat onze klanten kunnen genieten van een naadloze ervaring, van bestelling tot installatie. – Tim Mombers,  eigenaar Liber Units

kosten van oplevering

Kosten van aflevering

Ontdek onze heldere en eenvoudige tariefstructuur voor de aflevering van uw unit, ontworpen om transparantie en gemak te bieden bij elke stap.

  • Starttarief: €275, dat de voorbereidingskosten voor de levering dekt.
  • Transportkosten: €0,32 per gereden kilometer, voor levering en eventuele terugkeer.
  • Overuren: €115 per extra uur, indien nodig door onvoorziene omstandigheden

Kosten bij verhuur

Voor gehuurde units worden dezelfde transportkosten berekend, zowel voor de levering als voor het terugbrengen na afloop van de huurperiode.

Inclusieve en extra kosten

De basislevering omvat:

  • Voorbereiding en planning van de transportroute.
  • Laden en beveiligen van de unit.
  • Transport en plaatsing van de unit.

Niet inbegrepen zijn:

  • Extra kosten voor installatiehulp bij beperkte toegankelijkheid.
  • Overuren veroorzaakt door externe factoren.
  • Kosten voor speciale vergunningen.

Duurzaamheid en circulariteit zijn onze drijfveren

Lees het hele verhaal over duurzaamheid bij Liber Units

container

Toegankelijkheid van de locatie

Een goede voorbereiding van de locatie is essentieel. De locatie moet vrij zijn van obstakels om eeån vlotte levering en installatie te waarborgen. Communicatie over eventuele speciale vereisten of belemmeringen helpt ons om uw levering optimaal voor te bereiden.

Leveringsservice -Toegankelijkheid van de locatie

Contact en planning

Een goede planning is cruciaal voor een succesvolle levering. Wij raden aan om voorafgaand aan de levering contact met ons op te nemen, zodat we alle nodige voorbereidingen kunnen treffen. Voor meer details of om een levering te plannen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Bij Liber Units zijn we toegewijd aan uw tevredenheid en streven we ernaar om elk project met de grootste zorg af te handelen. Vertrouw op ons voor de volledige afhandeling van de transport- en installatieprocessen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op!