Kingfish Zeeland

Voor dit unieke bedrijf hebben wij goed geluisterd naar de wensen van de klant, zo was er bijna geen ruimte beschikbaar voor een kantoorruimte. Dit hebben we opgelost door dragline schotten over een sloot te leggen en deze te gebruikten als fundatie. Kingfish  had ruimte nodig die met de ambities van het bedrijf mee kon groeien. Zo is er in 2021 begonnen met de onderste laag units, echter werd dit al snel te klein waarna er in 2022 de bovenste laag units hebben geplaatst. Dit project geeft weer waarom modulair bouwen zoveel flexibiliteit geeft aan je bedrijf, het is gemakkelijk op en af te schalen die passen bij de ontwikkeling van je bedrijf.

Kingfish
Project maas jacobs

Bouwbedrijf Maas Jacobs

Voor bouwbedrijf Maas Jacobs leveren we het gehele ketenpark en ontwerpen we dit naar de wensen van de klant. Zo is het voor dit bedrijf belangrijk dat het product uiterst duurzaam is, door units te plaatsen met een levensduur van gemiddeld 20 jaar. Dit bereiken we door een circulaire eindbestemming te vinden voor de units, door de units terug over te nemen na gebruik, deze op te knappen en ze een tweede leven te geven.

HVB Constructie

HVB Constructie had een nieuw onderkomen nodig voor zijn medewerkers, maar de wens was om hiervoor nette gebruikte units te gebruiken. Samen hebben we een indeling gemaakt en Liber units heeft de units geheel op maat gerenoveerd en verbouwd zodat deze weer 20 jaar mee kunnen. Vanuit onze bestaande voorraad van ongeveer 400 units kunnen we snel schakelen en voor iedere klant een snelle en flexibele oplossing bedenken.

Project HVB