Het ontwerp van kantoorunits: het creëren van inspirerende werkplekken

Kantoorunits zijn kant-en-klaar verkrijgbaar, maar het is belangrijk dat het ontwerp is afgestemd op uw bedrijf. Daarom levert Liber Units maatwerk en gaan wij graag met u in overleg over het concept en ontwerp van kantoorunits. Wij kijken bijvoorbeeld samen met u naar de gewenste capaciteit, maar ook naar details. Het is immers ook belangrijk dat de kantoorunit in een inspirerende werkplek voorziet. Dit heeft een positief effect op de werkbeleving en bevordert de productiviteit op de werkplek.

Maatwerk met ontwerp van kantoorunits

Bij het ontwerp van kantoorunits is het in de eerste plaats van belang om te kijken naar het aantal gewenste werkplekken. De benodigde capaciteit vormt het uitgangspunt om verder vorm te geven aan het ontwerp van kantoorunits. Daarbij kijken wij niet alleen naar de indeling van de werkplekken voor kantoorunits. Ook de locatie waar de kantoorunits komen, is van belang. Eerder hebben wij bijvoorbeeld voor een bedrijf dragline schotten over een sloot gelegd om als fundatie te dienen. Dit omdat er maar beperkt ruimte aanwezig was voor het plaatsen van kantoorunits.

Werkplekken creëren in duurzame kantoorunits

Het is bij ieder ontwerp van kantoorunits van belang om naar de specifieke wensen te luisteren. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en maken gebruik van onze expertise om mee te denken. Bijvoorbeeld ook als uw bedrijf een voorkeur heeft om duurzame kantoorunits te plaatsen. Dit is ideaal om gedurende een lange periode van kantoorunits gebruik te maken, maar ook om het belang van duurzaamheid te onderstrepen.

Het is bijvoorbeeld onder meer mogelijk om inspirerende werkplekken te creëren in kantoorunits, die een gemiddelde levensduur van twintig jaar hebben. Daarbij is de aandacht onder meer gericht op circulair gebruik. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat wij duurzame kantoorunits na gebruik overnemen om deze te refurbishen en geheel opgeknapt weer in de markt te zetten. Bekijk onze eerder uitgevoerde projecten maar eens om te zien op welke manier wij maatwerk bieden voor het ontwerp van kantoorunits.

Werkplekken kantoorunits met indeling op maat

Ieder kantoor is anders ingericht met werkplekken die elk op een unieke wijze vorm krijgen. Dit is ook een reden dat wij kantoorunits ontwerpen met een indeling op maat. Bijvoorbeeld om combiwerkplekken te realiseren met ruimte om bureaus tegenover elkaar te plaatsen. De indeling op maat maakt het mogelijk om met specifieke wensen rekening te houden. Wij zorgen daarbij uiteraard eerst voor een conceptontwerp. In deze fase is het altijd nog mogelijk om een aanpassing te doen. Pas als u tevreden bent met het conceptontwerp gaan wij voor u aan de slag met de uitvoering.

Uitvoering in eigen werkplaats

U profiteert van het voordeel dat wij alles onder één dak realiseren, van ontwerp van de kantoorunits tot de uitvoering. Hierdoor is er sprake van korte lijnen en van snelle realisatie van uw project. Wij hebben de beschikking over een eigen team van installatietechnici en bouwers die uitvoering geven aan het ontwerp. Dit gebeurt in onze werkplaats waar het maatwerk voor de kantoorunits tot stand komt. Aan het einde van het productieproces zijn de kantoorunits vrijwel geheel klaar om direct dienst doen te doen. Dit zorgt ervoor dat er sprake is van een kwaliteitscontrole op het hoogste niveau.

Van ontwerp naar plaatsing

Naast het ontwerp van kantoorunits en de uitvoering voorzien wij ook in de plaatsing en montage. Wat dat betreft verzorgen wij het gehele traject van A tot Z. Het transport vindt uiteraard zorgvuldig plaats net als de montage van de kantoorunits. De montage bestaat uit het wind- en waterdicht maken van de unitmodules. De plaatsing is snel klaar, want het duurt doorgaans niet langer dan een dag of een paar dagen voordat de units in gebruik te nemen zijn.

Service en garantie

Liber Units levert de beste kwaliteit van ontwerp tot productie tot plaatsing en montage. Op verschillende soorten units voorzien wij in garantie. Daarbij is onze service extra uitgebreid, want mocht er een aanpassing nodig zijn dan regelen wij dat ook. Verder is het altijd mogelijk om op te schalen als blijkt dat u in de loop der tijd meer kantoorunits nodig heeft. Bijvoorbeeld als u het kantoor uitbreidt en er meer werkplekken nodig zijn voor de aan te nemen medewerkers.

Onze service houdt dan ook niet op bij het leveren van de kantoorunits, maar gaat gewoon verder. Het voordeel is bovendien dat wij een middelgroot bedrijf zijn met een kleinschalig karakter en meer dan 40 jaar ervaring. De korte lijnen en de persoonlijk gerichte service worden door onze klanten gewaardeerd. Neem voor meer informatie over het ontwerp van kantoorunits op basis van maatwerk gerust contact op met Liber Units.

 

Recente berichten

Hoe regel je een vergunning voor een kantoorunit? Tim legt uit

Lees meer

Hoe u in 5 stappen de juiste opslagcontainer aan huis kiest

Lees meer

Kwalitatieve woonunits voor arbeidsmigranten

Lees meer