Opslagcontainers voor thuis kopen

Er zijn verschillende redenen om opslagcontainers voor thuis te kopen. Bijvoorbeeld als je ruimte tekort hebt of als je gaat verhuizen of verbouwen en ruimte nodig hebt voor de inboedel. Als er ruimte bij het huis is, biedt een opslagcontainer aan huis praktisch gemak voor tijdelijke opslag. Naast de optie voor het kopen van een opslagcontainer voor thuis, bestaat de mogelijkheid om een opslagcontainer te huren. Wij komen langs in heel Nederland om opslagcontainers voor de deur te zetten om jouw spullen een veilige plek te geven.

Waarom opslagcontainers voor thuis kopen?

Een populaire reden om opslagcontainers te kopen voor bij het huis is een verhuizing. Dit komt onder meer vaak voor als de oude woning is verlaten en de nieuwe woning nog niet betrokken kan worden. De inboedel is dan op de tijdelijke woonlocatie in een praktische mobiele opslag te bewaren. In de meeste gevallen kiezen mensen er eveneens voor om bijvoorbeeld een zeecontainer bij het huis te zetten als er sprake is van een verbouwing.

Het is gemakkelijker en praktisch om een lege ruimte te verbouwen en niet steeds met de inboedel te hoeven slepen. Een opslagcontainer voor thuis is eveneens ideaal voor zzp-ers om bijvoorbeeld materialen en gereedschappen bij huis te hebben. Het is wat dat betreft veelal voordeliger om een nieuwe opslagcontainer of gebruikt exemplaar te kopen dan een bedrijfspand te huren. Verder zijn er mensen die opslagcontainers voor thuis kopen om extra ruimte te creëren. Denk maar aan het opslaan en veilig bewaren van goederen die seizoensgebonden zijn, zoals een dakkoffer en wintersportspullen of tuinmeubilair.

  • Inboedel opslaan in verband met verhuizing
  • Inboedel opslaan in verband met verbouwing
  • Extra opslagruimte bij huis creëren
  • Bewaren van gereedschappen en materialen (zzp)
  • Verschillende soorten opslagcontainers voor thuis

 

Er zijn uiteraard nog meer redenen waarom het praktisch is om voor thuis een opslagcontainer te kopen. Naast het opslaan van de inboedel biedt een container eveneens uitkomst om bijvoorbeeld als werkplaats te dienen. Hierin zijn eveneens gereedschappen en materialen te bewaren. Wat dat betreft is er een breder onderscheid te maken tussen verschillende soorten opslagcontainers voor thuis. Naast zeecontainers hebben wij in het aanbod bijvoorbeeld ook werkplaatscontainers beschikbaar net als milieucontainers.

Zeecontainers voor thuis kopen

Zeecontainers zijn voor de opslag van inboedel en bewaren van gereedschappen en materialen de populairste opslagcontainers. Deze containers die bij huis zijn neer te zetten, zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Het is op deze manier gemakkelijk om rekening te houden met de benodigde inhoud om voldoende opslagruimte te hebben. Een 6ft container kopen behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden net als een nieuwe 10ft container of een 20ft container.

Werkplaatscontainer met opslagruimte

Een werkplaatscontainer met opslagruimte biedt uiteraard een dubbele functie. Naast dat er ruimte is om gereedschap, materialen of andere goederen te bewaren, is het mogelijk om de opslagcontainer als werkplaats te gebruiken. Bij dit type containers zijn er onder meer stopcontacten aanwezig net als verlichting. Ook zijn deze gecombineerde werkplaats- en opslagcontainers van een raam voorzien.

Voordelen opslagcontainers voor thuis

Opslagcontainers voor thuis, zoals onder de noemer van bijvoorbeeld zeecontainers bieden uiteraard meerdere voordelen. Een van de voordelen is dat deze voorzien in een veilige opslagruimte voor goederen. De containers zijn afsluitbaar om de inhoud te beveiligen en ook is de inboedel bijvoorbeeld beschermd tegen weersinvloeden als regen en wind. De containers zijn standaard vaak van staal gemaakt en er zijn ook containers die deels van isolatie zijn voorzien.

Creatieve opties met opslagcontainer voor thuis

Opslagcontainers lenen zich in de eerste plaats natuurlijk voor opslag, maar er zijn mensen die met creatieve ideeën komen. De eerste containerwoningen als tiny house zijn bijvoorbeeld al gebouwd en zo zijn er ook mensen die in de achtertuin een prachtig zwembad hebben laten ingraven, waarvoor een zeecontainer is gebruikt. Het is wel zo dat het voor het maken van een zwembadcontainer handig is om over een open top container te beschikken. Daar zit geen dak op en bij de standaard opslagcontainers is het eerst nodig om de bovenzijde te verwijderen. De creatieve opties van opslagcontainers voor thuis laten zien dat er veel meer mogelijkheden zijn om een container voor te gebruiken. Niet alleen voor opslag, maar zelfs als huis om in een te wonen of om een zwembadcontainer van te maken.

Opslagcontainer aan huis geleverd

Liber Units biedt een ruime keuze aan opslagcontainers voor thuis en verzorgt daarbij het transport in heel Nederland. Ook in België is het mogelijk om het transport van de opslagcontainer uit te voeren. Daarbij vinden wij een persoonlijke service belangrijk met korte communicatielijnen. Wij hebben een ruime voorraad met opslagcontainers voor thuis beschikbaar en helpen je graag verder als je vragen hebt. Neem gerust contact op met Liber Units bij vragen over het huren of kopen van opslagcontainers voor thuis. Wij staan klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden.

Recente berichten

3 voordelen van modulaire bouw voor de bouwsector

Lees meer

Dé complete wegwijzer voor mantelzorgwoningen door Liber Units

Lees meer

Hoe regel je een vergunning voor een kantoorunit? Tim legt uit

Lees meer