Kun je ook een mobiele woonunit kopen?

Er zijn allerlei situaties waarin het mogelijk is om mobiele woonunits te kopen. Bijvoorbeeld om tijdens het bouwen of verbouwen van een huis over tijdelijke woonruimte te beschikken. Daar zijn onze gebruikte units perfect voor, maar het is ook mogelijk om een nieuwe woonunit aan te schaffen die aan al je wensen voldoet. Ben je op zoek naar een tijdelijke woonruimte of voor langere termijn, zoals in het kader van mantelzorg? Liber Units biedt de mogelijkheid om mobiele woonunits te kopen voor allerlei situaties en met keuze uit allerlei uitvoeringen.

Mobiele woonunit met sanitair

Bij het kopen van een mobiele woonunit die als woonruimte dient, is het uiteraard belangrijk dat deze van sanitair is voorzien, zoals van een douche en toilet. Op deze manier heb je naast de woonruimte en slaapplekken alles wat je nodig hebt om op tijdelijke basis comfortabel te wonen en te verblijven. Onze woonunits zijn in het kader van tijdelijke woonruimte wat dat betreft van alle gemakken voorzien. Zo is er onder meer elektrische verwarming aanwezig en zijn de units uitstekend geïsoleerd.

Houd rekening met het gewenste oppervlak

Een keuken, douche, wc, slaapkamer en woonruimte zijn essentieel om op een onafhankelijke manier comfortabel tijdelijk in een mobiele woonunit te verblijven. Het is in dat opzicht eveneens van belang om met het oppervlak rekening te houden. Bij het verblijf van een enkel persoon, zoals wanneer de unit als mantelzorgunit dienst doet, is er een kleiner oppervlak nodig dan wanneer er twee personen of een gezin met kinderen gaan wonen. Bij de aanschaf is dat dan ook zeker een punt om rekening mee te houden. Zo is het onder meer ook mogelijk om aan andere zaken te denken, zoals aan de toegankelijkheid. Wat dat betreft voorzien wij eveneens in extra functionaliteiten met bijvoorbeeld de mogelijkheid om een schuine oprijbaan aan te schaffen.

Mobiele woonunits met multifunctioneel karakter

Mobiele woonunits zijn in de eerste plaats uiteraard bedoeld om als tijdelijke woonruimte te dienen. Het is echter ook mogelijk om een unit in een grote tuin te plaatsen en deze in te richten als een kantoorruimte. Of om een woonunit te gebruiken voor andere doeleinden, zoals om vergaderingen te houden als het clubhuis tijdelijk niet beschikbaar is. Zo is een woonunit ook inzetbaar als pop-up ruimte voor verschillende andere situaties. Bijvoorbeeld om kinderen de gelegenheid te bieden zelfstandig te wonen op het eigen terrein van de ouders. Op deze manier krijgen kinderen alle vrijheid en ruimte om op eigen benen te staan. Dat biedt uitkomst in deze tijd, waarin de woningnood enorm hoog is.

Al binnen een dag geplaatst

Een groot voordeel van het kopen van een mobiele woonunit is dat je niet lang hoeft te wachten op deze vorm van tijdelijke huisvesting. De unit is wat dat betreft al binnen een dag te plaatsen. Dat biedt eveneens uitkomst in noodgevallen, waarin er snel nieuwe tijdelijke woonruimte nodig is. Bijvoorbeeld als er sprake is geweest van brand en op het terrein ruimte aanwezig is om een mobiele woonunit neer te zetten. Ons aanbod van gebruikte woonunits wisselt, zodat wij aanraden om regelmatig een kijkje te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Persoonlijke service

Liber Units vindt het belangrijk om in persoonlijk contact te staan en dat betekent dat onze service daar ook volledig op is ingericht. Het is voor ons van belang om een hoge standaard te hanteren als het gaat om het bieden van een klantgerichte service. Daarom heeft ons bedrijf onder meer een kleinschalig karakter. Dat maakt het mogelijk om de nadruk te leggen op persoonlijk contact.

Goedkope mobiele woonunit kopen

Bij het kopen van een mobiele woonunit speelt de prijs uiteraard vaak een rol. Dat is logisch, want het gaat hier tenslotte vaak om een tijdelijke oplossing om in woonruimte te voorzien. Daarom voorzien wij in de mogelijkheid om goedkoop een mobiele woonunit te kopen. De gebruikte units zijn allemaal in goede staat, zodat wat dat betreft kwaliteit ook nog eens verzekerd is tegen een zeer scherpe prijs.

Altijd voorraad beschikbaar

Liber Units is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van allerlei soorten units. Dat heeft als voordeel dat wij altijd voorraad beschikbaar hebben. Neem maar eens een kijkje in het aanbod met woonunits. Mocht er geen unit van je voorkeur bijzitten dan is het aan te raden om even contact met ons op te nemen. Wij kopen namelijk ook units in en vullen de voorraad wat betreft doorlopend aan. Verder is het altijd mogelijk om een nieuwe woonunit op bestelling te leveren die wij geheel op maat maken.

Neem bij vragen contact op

Heb je naar aanleiding van alle informatie over mobiele woonunits kopen verder nog vragen? Neem gerust contact op met Liber Units. Wij staan klaar om je verder te helpen en zijn zowel telefonisch als per email te bereiken.

Recente berichten

3 voordelen van modulaire bouw voor de bouwsector

Lees meer

Dé complete wegwijzer voor mantelzorgwoningen door Liber Units

Lees meer

Hoe regel je een vergunning voor een kantoorunit? Tim legt uit

Lees meer