Bouwkeet Huren

Filters
 • Aanbod

 • Reset

CTX 3x2.5 meter unit

€ 45 per week

PG 3x3 meter unit

€ 55 per week

PG 6x3 meter unit met keukenblok & toilet

€ 85 per week

PG 6x3 meter unit

€ 60 per week

20ft CTX kantoorcontainer met keukenblok en toilet

€ 80 per week

20ft CTX kantoorcontainer 6x2,5 meter

€ 50 per week

De Meeuw Flexicom 6x3 meter

€ 65 per week

PG 8x3 meter met hal en open ruimte

€ 75 per week

CTX 9x2,5 meter unit

op aanvraag

Verkocht

10x3 meter directiekeet met keuken en toilet

€ 95 per week

Bouwkeet huren

Tijdelijk extra ruimte nodig op de bouwplaats of tijdens een verbouwing? Een bouwkeet huren is dé perfecte oplossing. U kunt een bouwkeet huren per week huren bij Liber Units met levering en montage op locatie.
Ons aanbod van bouwketen voor verhuur is wisselend en bestaat uit bouwketen van verschillende afmetingen. De volgende afmetingen zijn vrijwel altijd beschikbaar voor verhuur:

 • Compacte 10ft bouwketen
  • 3×2.5 meter. 7.5 m2
  • 3×3 meter. 9m2
 • Bouwketen 20ft
  • 6×2.5 meter, hoogte variërend van 2.6 tot 2.8 meter. 15m2
  • 6×3 meter, hoogte variërend van 2.6 tot 2.8 meter. 18m2
 • Grote bouwketen
  • 9×2.5 meter, hoogte tot 3 meter. 22.5m2
  • 10×3 meter. 30m2

Door het ruime aanbod van bouwketen zit er altijd een bouwkeet met een passend indeling voor u bij. Gaat u thuis verbouwen en heeft u tijdelijk mobiele woonruimte nodig? Bekijk ons aanbod woonunits. Zowel verkoop als verhuur.

Zorgeloos huren

De bouwkeet die we tijdelijk bij u komen plaatsen wordt door ons altijd schoon en netjes opgeleverd. Iedere bouwkeet wordt gecontroleerd op eventuele gebreken en waar nodig gerepareerd of vervangen. Heeft u ook tijdelijk een kantoorunit of sanitair unit nodig? Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden voor verhuur.

Een bouwkeet huren bij Liber Units

Bij Liber Units staan we kwaliteit en service. Dat betekend dat we u compleet ontzorgen voor, tijdens en na de verhuur van uw bouwkeet. U kunt via onze website een aanvraag indienen voor de verhuurperiode. Samen gaan we op zoek naar de juiste bouwkeet die we vervolgens op de afgesproken datum bij komen plaatsen. Op locatie monteren we de units en maken we deze gebruiksklaar. Dat houdt in dat we de units wind- en waterdicht maken.

De locatie waar de levering van uw bouwkeet moet plaatsvinden moet altijd goed bereikbaar zijn voor een autolaadkraan. De ondergrond moet verhard zijn. Bijvoorbeeld door het plaatsen van stalen rijplaten.

 • Als de bouwkeet voor plaatsing over huizen, gebouwen of bomen verplaatst moet worden, dan schakelen wij hiervoor een telekraan in. Hou in dit geval rekening met extra kosten.
 • Geschakelde bouwketen kunnen wij op locatie wind- en waterdicht maken.
 • Aansluiting van elektra, water en rioleren regelt u zelf met een plaatselijke installateur.

4 beweegredenen om voor Liber Units te kiezen

clock

Beschikbaar

Liber Units heeft meer dan 200-400 units op voorraad, dus voor vrijwel elke begroting kunnen we een passende oplossing bieden.

cart

Verhuur en verkoop

Liber Units levert een passende oplossing die zowel gekocht of gehuurd kan worden.

leaf

Duurzaam

Verduurzamen is een voor onze speerpunten, dit voor nu en voor later. Onze denkwijze is dan ook volledig gericht op circulair werken.

tools

Service

Met meer dan 40 jaar ervaring en een klantgerichte organisatie assisteren we u graag. Dit van het leveren en plaatsen tot het afwerken van u project.

Heb je nog vragen?

  Heb je nog vragen?

   

  Heb je nog vragen?

  Je kan Ray bereiken via [email protected] of +31(0)162-510005