Waarom is een woonunit handig om te huren?

Een woonunit huren om als tijdelijke huisvesting te dienen, biedt voor allerlei situaties uitkomst. Het is bijvoorbeeld handig om een woonunit te huren als u plannen heeft om een huis te bouwen of als er een grootschalige verbouwing plaatsvindt. Mocht er brandschade zijn ontstaan dan is het eveneens praktisch om tijdelijke een woonunit te huren. Woonunits zijn wat dat betreft als oplossing voor allerlei tijdelijke woonsituaties geschikt. Bijvoorbeeld ook om als tijdelijk onderkomen te dienen voor werknemers of medewerkers van je bedrijf. Houd bij het huren van een woonunit wel rekening met een aantal aandachtspunten, zoals met de afmeting en beschikbare ruimtes.

Woonunit huren: let op de afmeting

Wil je een woonunit huren dan heeft Liber Units verschillende opties voor je beschikbaar. Daarbij is het handig om te letten op het aantal ruimtes en op de totale afmeting van de tijdelijke woonruimte. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een woonunit te huren met een afmeting van 12 x 3 meter, maar ook van 9 x 3 meter of 10 x 3 meter.

Complete woonunits voor comfortabel verblijf

Bij het huren van een woonunit om als tijdelijke woonruimte te gebruiken, is het wel van belang dat je de zekerheid krijgt van een comfortabel verblijf. Daarom zijn onze woonunits zo uitgevoerd dat deze in optimaal comfort voorzien. Dit betekent onder meer dat er sprake is van een uitstekende isolatie. In de koude seizoenen zorgen elektrische kachels ervoor dat je in de unit een aangename warmte ervaart.

Uitgevoerd met meerdere ruimtes

Een tijdelijke woonunit beschikt doorgaans over aparte ruimtes, zoals een woonkamer met keuken, slaapkamer en sanitaire ruimte met douche, toilet en wasmachine-aansluiting. Wat dat betreft zijn de units als een complete woning te zien. Uiteraard voldoen onze units aan de wet- en regelgeving aangaande elektriciteit, veiligheid, brandweerstand en energieprestatie.

Voordelen woonunit huren

Het voordeel van het huren van een woonunit is dat je daarmee gedurende een bepaalde periode verzekerd bent van comfortabele huisvesting. Je betaalt bij Liber Units een lage huurprijs en als je de woonruimte niet meer nodig hebt, halen wij de unit weer bij je op. Heb je met spoed tijdelijke huisvesting nodig? Ook dat regelen wij snel voor je, want bij het huren van een woonunit is het mogelijk deze de volgende dag al te plaatsen.

Huren of kopen?

Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om een woonunit te kopen in plaats van te huren. Dit is een optie als je bijvoorbeeld in een opeenvolgende periode voor de lange termijn over een unit voor huisvesting wilt beschikken. Je hebt bovendien altijd de mogelijk om de woonruimte als je deze niet meer nodig hebt, te verkopen. Bij het kopen van een unit komt de woonruimte in je eigendom en bij het huren van een woonunit niet. Een voordeel van het kopen van een woonunit is dat je deze geheel op maat kan laten uitvoeren. Bij het huren van een woonunit maak je een keuze uit het bestaande huuraanbod.

Waarom een woonunit huren bij Liber Units?

Huur je bij Liber Units een woonunit dan ben je verzekerd van tijdelijke huisvesting die aan hoge standaarden van comfort en kwaliteit voldoen. Daarbij voorzien wij in een ruime voorraad, zodat je met verschillende wensen en eisen rekening kan houden. Bovendien vinden wij een klantgerichte service belangrijk. Dit uit zich onder meer in persoonlijk contact en is onder meer te danken aan het kleinschalige karakter. Wij staan wat dat betreft dichtbij onze klanten en hanteren daarom korte communicatielijnen. Je profiteert bij ons als je een woonunit huurt ook nog eens van een zeer scherpe prijs.

Woonunit huren: transport geregeld

Het huren van een woonunit is in veel situaties handig en het is nog handiger als het transport voor je wordt geregeld. Dit doen wij graag voor je met het transporteren van de huur unit naar een locatie in Nederland of in België. De dag van transport is in overleg te bepalen en dit is naar wens al binnen een dag mogelijk.

Direct huren

Je hebt de keuze uit meerdere woonunits die wij voor verhuur beschikbaar hebben. Bekijk daarvoor de actuele voorraad en maak een vergelijking om tot de beste keuze te komen. Daarbij kan je op de afmeting en op alle andere kenmerken letten die bij iedere unit in een opsomming staan vermeld. Heb je een keuze gemaakt dan is het mogelijk om direct een orderaanvraag te plaatsen voor het huren van een woonunit. Je kan uiteraard ook even telefonisch contact opnemen via +31(0)162-510005. Wij zijn graag bereid om je meer informatie te verstrekken en je verder op weg te helpen. Of laat je telefoonnummer achter, zodat wij contact met jou op te nemen.

Recente berichten

Dé complete wegwijzer voor mantelzorgwoningen door Liber Units

Lees meer

Hoe regel je een vergunning voor een kantoorunit? Tim legt uit

Lees meer

Hoe u in 5 stappen de juiste opslagcontainer aan huis kiest

Lees meer