Opslagcontainer Huren

Filters
 • Aanbod

 • Reset

10ft container

€ 12 per week

20ft zee container

€ 20 per week

Opslagcontainer huren voor tijdelijke opslag

Heeft u tijdelijk extra opslagruimte nodig? Dan is het huren van een opslagcontainer de perfecte oplossing. Bij Liber Units bieden we opslagcontainers voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze containers zijn geschikt voor binnen- en buitenopslag en zijn volledig geïsoleerd, zodat uw spullen altijd veilig en droog blijven.

Wij bieden opslagcontainers in twee maten: 10ft en 20ft zeecontainer. De 10ft opslagcontainer is beschikbaar voor €12 per week. De grote 20ft opslagcontainer kost €20 per week.

Naast het huren van een opslagcontainer bieden we ook een ruim assortiment opslagcontainers aan voor verkoop.

Opslagcontainers in verschillende formaten

We bieden opslagcontainers aan in twee formaten:

 • 10 ft container: Deze container heeft een afmeting van 2,99 meter lang, 2,44 meter breed en 2,59 meter hoog. De inhoud is ongeveer 18 kubieke meter of 18.000 liter. Deze maat is ideaal voor het opslaan van inboedel, seizoen spullen of andere persoonlijke bezittingen.
 • 20 ft container: Met een lengte van 6,06 meter, breedte van 2,44 meter en hoogte van 2,59 meter biedt deze container ruim 33 kubieke meter of 33.000 liter aan opslagruimte. Perfect voor grotere projecten, zoals verbouwingen, evenementen of tijdelijke bedrijfsopslag.

Lees ons blog met tips over het kiezen van de juiste opslagcontainer.

Waar moet je op letten bij het huren van een opslagcontainer? We hebben de belangrijkste tips verzameld in dit artikel: https://liberunits.nl/een-opslagcontainer-huren-waar-op-te-letten/

Veilige en afgesloten opslag

Al onze opslagcontainers zijn voorzien van stevige deuren die afgesloten kunnen worden. Zo weet u zeker dat uw spullen veilig opgeborgen en beschermd zijn tegen diefstal en weersinvloeden.

Zijn uw spullen verzekerd in een opslagcontainer? Lees ons blog artikel hierover: https://liberunits.nl/zijn-mijn-materialen-verzekerd-in-een-opslagcontainer/

Voordelige huurprijzen

Het huren van een opslagcontainer bij Liber Units is zeer voordelig:

 • 10 ft container: slechts €12 per week
 • 20 ft container: slechts €20 per week

Vergunning voor plaatsing opslagcontainer

Wilt u een opslagcontainer bij u thuis of op uw bedrijfsterrein plaatsen? In de meeste gevallen is hiervoor geen vergunning nodig, mits de container niet langer dan 6 maanden op dezelfde plek staat. Wel raden we aan om dit altijd even te controleren bij uw gemeente.

Ook is het verstandig om dit af te stemmen met uw buren. Het plaatsen van een zeecontainer kan zorgen voor hinder. Bijvoorbeeld door het ontnemen van daglicht als de container (te) dicht bij het huis van uw buren staat.

Service van Liber Units

Bij Liber Units nemen we u alle zorgen uit handen. We bezorgen de opslagcontainer op de door u gewenste locatie en halen hem ook weer op als u klaar bent met de opslag. Zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken.

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagoplossing? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder met het huren van een opslagcontainer die past bij uw wensen en behoeften.

4 beweegredenen om voor Liber Units te kiezen

clock

Beschikbaar

Liber Units heeft meer dan 200-400 units op voorraad, dus voor vrijwel elke begroting kunnen we een passende oplossing bieden.

cart

Verhuur en verkoop

Liber Units levert een passende oplossing die zowel gekocht of gehuurd kan worden.

leaf

Duurzaam

Verduurzamen is een voor onze speerpunten, dit voor nu en voor later. Onze denkwijze is dan ook volledig gericht op circulair werken.

tools

Service

Met meer dan 40 jaar ervaring en een klantgerichte organisatie assisteren we u graag. Dit van het leveren en plaatsen tot het afwerken van u project.

Heb je nog vragen?

  Heb je nog vragen?

   

  Heb je nog vragen?

  Je kan Ray bereiken via [email protected] of +31(0)162-510005