Snel extra kantoorruimte nodig? Huur een kantoorunit.

Er zijn vast talloze situaties voorgekomen waarbij u behoefte had aan extra ruimte. Voor deze extra ruimte is het vaak van belang dat deze zo snel mogelijk gerealiseerd wordt. Vooral op plekken waar mensen wonen komt iedereen nog weleens ruimte tekort. Niet alleen in het woongedeelte, maar juist om spullen op te bergen.

Zo gaat het op veel bouwplaatsen namelijk ook. Hier is veel en snel extra kantoorruimte nodig zodat de bouw gewoon door kan gaan zoals deze gepland is. Denk maar eens aan de uitvoerder op de bouw, die heeft voldoende ruimte en overzicht nodig anders loopt de bouw waarschijnlijk niet zoals gepland. Daar wordt natuurlijk niemand blij van.

Bouwkeet huren als kantoorunit

Wanneer wij uitleggen dat we voornamelijk bouwketen leveren roept dat nog weleens vragen op bij mensen. Bouwketen? Maar daar kan toch niets anders mee gedaan worden dan deze op de bouw leveren waarin mensen hun lunch op kunnen eten? In de volksmond heet een bouwkeet ook regelmatig een schaftkeet.

Niets is echter minder waar. Een bouwkeet kan namelijk bij ontzettend veel situaties ingezet worden. In feite is het natuurlijk ook gewoon een open ruimte waar u zelf betekenis aan kunt geven. Wordt het een ruimte waar medewerkers kunnen eten? Dat kan. Wordt het een ruimte waar materialen of papieren in opgeslagen worden?

Ook dat kan. Maar wat veel mensen vergeten is dat het personeel op de bouw vaak ook gewoon in een bouwkeet zitten te werken. In deze situaties wordt een bouwkeet dus ingezet als kantoor unit.

Flexibel extra kantoorruimte nodig

Een bouwkeet heeft dus een ontzettend flexibel karakter waar u alle kanten mee op kunt. Er zijn bijvoorbeeld ook mensen met gezinnen die in een bouwkeet gaan wonen als ze het eigen huis verbouwen. In dat geval wordt een bouwkeet omgebouwd tot woonunit. Maar ook op de bouwplaats van grotere aannemers bijvoorbeeld komen ze vaak ruimte te kort.

Het huren van een kantoorunit is dan de ideale optie. Het is een flexibel in te delen unit, het wordt snel geleverd en wanneer je deze niet meer nodig hebt, wordt het gewoon opgehaald. Zo gemakkelijk kan het zijn. Op iedere bouwplaats waar u dus kantoorruimte tekort komt kan dit opgelost worden met een bouwkeet als kantoorunit.

Voordeel huren kantoorunit

Het grootste voordeel van het huren van een kantoorunit is het feit dat deze snel geleverd kan worden waardoor de bruikbare ruimte op een bouwplaats snel vergroot kan worden. Een ander bijkomend voordeel is de flexibele inrichting van een kantoorunit.

Deze kan namelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld facilitaire voorzieningen wanneer dit nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een toilet of een keukenblok. Op deze manier blijft het ook niet een grote ruimte, maar krijgt het echt een functie en misschien nog wel een warmere sfeer.

Wanneer u besluit een kantoorunit te huren kan deze heel snel geleverd worden en ook halen we deze weer op als u besluit deze niet meer nodig te hebben.

Recente berichten

3 voordelen van modulaire bouw voor de bouwsector

Lees meer

Dé complete wegwijzer voor mantelzorgwoningen door Liber Units

Lees meer

Hoe regel je een vergunning voor een kantoorunit? Tim legt uit

Lees meer