Creatieve toepassingen van kantoorunits voor moderne werkomgevingen

Heeft u tijdelijk voor een korte of langere periode kantoorruimte nodig? Liber Units biedt u creatieve toepassingen met kantoorunits om een moderne werkomgeving te realiseren. Ook als u op een flexibele manier voor een verbouwing vervangende kantoorruimte zoekt, komen wij graag aan uw wensen tegemoet. De creatieve toepassingen van kantoorunits komen hier uitgebreid aanbod met de focus op de realisatie van een moderne werkomgeving. Dit om het werken op kantoor efficiënt en productief te laten zijn, maar vooral ook om optimaal gemak en comfort te bieden.

Creatieve oplossing met modulair bouwen

De beschikbare ruimte op de grond om een volwaardig kantoor te realiseren, is niet altijd even groot. Daarom is het belangrijk om naar creatieve oplossingen te zoeken. Wij hoeven daar niet naar te zoeken, want wij hebben een creatieve toepassing beschikbaar om met moderne kantoorunits een ideale werkomgeving te realiseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om kantoorunits op een flexibele manier samen te stellen door deze modulair te bouwen. Is er geen ruimte genoeg om in de breedte kantoorunits neer te zetten dan bouwen wij deze gewoon omhoog. Modulaire kantoorunits zijn wat dat betreft te stapelen. Hierdoor creëren wij verticale kantoren.

Creatieve toepassing: opschalen of afschalen

Een andere creatieve toepassing die wij bieden met kantoorunits is de mogelijkheid om naar wens op te schalen of af te schalen. Hier is vanaf het begin af aan al rekening mee te houden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om, als uw bedrijf zich in een startende groeifase begint eerst een enkele laag kantoorunits neer te zetten. Op het moment dat uw bedrijf snel groeit, bieden wij een creatieve oplossing om op te schalen in kantoorruimte. Dit kan door verticaal te stapelen, maar uiteraard ook, indien er ruimte beschikbaar is, om horizontaal uit te breiden. Het opschalen en afschalen maakt onderdeel uit van onze flexibele service en beschikbare kantoorunits.

Creatieve toepassing voor moderne werkomgeving huren

Heeft u voor een beperkte periode een kantoor of meerdere kantoorruimtes nodig? Het is goed om te weten dat wij creatieve oplossingen bieden met de mogelijkheid om kantoorunits te huren. U zit dan niet vast aan een grote uitgave, maar maakt gebruik van een budgetvriendelijke oplossing om tijdelijk een moderne werkomgeving te creëren.

Kantoorunit kopen: gebruikt of nieuw

Flexibiliteit is een van de kernwaarden van ons bedrijf en daarom komen wij ook aan allerlei eisen en voorkeuren tegemoet. Bijvoorbeeld ook met de keuze die wij u bieden voor het kopen van een gebruikte kantoorunit of aanschaffen van een nieuwe kantoorunit. Het voordeel van nieuwe units is dat deze volledig naar uw wensen zijn samen te stellen. Het voordeel van een gebruikte kantoorunit is dat de prijs lager is en dat deze direct beschikbaar is. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod met gebruikte kantoorunits op voorraad.

Moderne werkomgeving gegarandeerd

Het realiseren van een moderne werkomgeving begint met de zekerheid van basisvoorziening. Onze kantoorunits beschikken wat dat betreft over alle benodigde voorzieningen die optimaal gemak en comfort garanderen. Bijvoorbeeld de aanwezigheid van een moderne vloer net als verwarming, isolatie en elektrische verlichting. In een moderne werkomgeving is de lichtinval belangrijk en daarom zijn onze kantoorunits voorzien van ramen die natuurlijk licht laten binnenkomen.

Unit op maat laten maken

De meest creatieve toepassing is het op maat laten maken van een kantoorunit. U heeft dan bijvoorbeeld de keuze om in de moderne werkomgeving een keukenblok en sanitair te laten plaatsen. Vindt u natuurlijke lichtinval belangrijk in het kantoor dan is het mogelijk om een extra raam te laten plaatsen. Zo is het ook mogelijk om het kantoor te voorzien van een extra toegangsdeur of de deur op een andere locatie te plaatsen.

Duurzaam en circulair

Een moderne werkomgeving blinkt niet alleen uit in comfortabele voorzieningen en hoogwaardige afwerking. Het is voor moderne bedrijven en organisaties ook van belang om te denken aan de duurzaamheid van kantoorruimte. Of zelfs door nog een stapje verder te gaan en kantoorruimte onderdeel te laten zijn van een circulaire economie. Dat is precies wat Liber Units eveneens belangrijk vindt. Daarom zijn onze creatieve toepassingen voor kantoorunits ook duurzaam en circulair te realiseren. Wij plaatsen bijvoorbeeld kantoorunits die een gemiddelde levensduur hebben van twintig jaar. Daarbij voorzien wij in een circulair proces door gebruikte units te renoveren en op te knappen om deze daarna weer aan te bieden.

Bent u op zoek naar een creatieve toepassing?

Bent u op zoek naar een creatieve toepassing met kantoorunits? Neem geheel vrijblijvend contact op met Liber Units of neem een kijkje bij projecten met moderne werkomgevingen die wij eerder hebben uitgevoerd. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)162-510005 of mobiel via +31(0)6 20 00 92 27. Wilt u liever mailen? Dat kan naar [email protected].

Recente berichten

3 voordelen van modulaire bouw voor de bouwsector

Lees meer

Dé complete wegwijzer voor mantelzorgwoningen door Liber Units

Lees meer

Hoe regel je een vergunning voor een kantoorunit? Tim legt uit

Lees meer