Wat kost een tijdelijke mobiele bouwkeet tijdens een verhuizing?

De kosten van een tijdelijke mobiele bouwkeet tijdens een verhuizing lopen uiteen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende opties om een keuze uit te maken. Wil je voor een korte periode een mobiele bouwkeet huren dan ben je goedkoper uit dan wanneer je een bouwkeet koopt. Wil je liever een bouwkeet kopen om als tijdelijke huisvesting te dienen dan kan je deze echter na gebruik natuurlijk weer verkopen. Naast de keuze tussen huren of kopen zijn er nog andere factoren die invloed hebben op de kosten van een tijdelijke mobiele bouwkeet.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Het is bij het huren of kopen van een mobiele bouwkeet belangrijk om te kijken hoeveel ruimte je nodig hebt. Liber Unit heeft verschillende uitvoeringen beschikbaar, waarbij de afmeting varieert. Heb je alleen voor jezelf een mobiele bouwkeet nodig om als tijdelijke huisvesting te gebruiken? Of heb je een gezin? Als je met meer personen in de tijdelijke woonruimte verblijft, is het comfortabel als je meer ruimte tot je beschikking hebt.

Belangrijke voorzieningen voor tijdelijke woonruimte

Het is in ieder geval belangrijk dat bepaalde voorzieningen aanwezig zijn. Denk daarbij aan een woonkamer, benodigd aantal slaapkamers, keuken, douche en toilet. Huur of koop je bij ons een tijdelijke mobiele bouwkeet om als huisvesting te gebruiken dan beschikken deze over basisvoorzieningen. De bouwketen om in te wonen, zijn dan ook uitgevoerd met vloerbedekking, groepenkast, elektrische verwarming, watervoorziening en elektrische verlichting.

  • Woonkamer
  • Slaapkamer(s)
  • Keuken
  • Douche
  • Toilet
  • Vloerbedekking
  • Verwarming
  • Elektriciteit
  • Water

Kosten tijdelijk mobiele bouwkeet huren

De kosten van het huren van een mobiele bouwkeet zijn onder meer afhankelijk van de afmeting. Wij hebben in de verhuur verschillende uitvoeringen beschikbaar, waarbij de huurprijs per week staat vermeld. Bij het tijdelijk huren van een mobiele bouwkeet die je als woonunit huurt, hanteren wij een minimale huurperiode. De huurprijs wordt berekend per week, maar de kosten verschillen qua huurperiode. Huur je de tijdelijke mobiele bouwkeet namelijk langer dan drie maanden dan daalt de prijs per week. Verder geldt voor de genoemde huurprijzen van de woonunits dat de huurprijs exclusief btw en transportkosten worden genoemd.

Kosten tijdelijke mobiele bouwkeet kopen

Wil je voor het verhuizen tijdelijk in een mobiele bouwkeet wonen dan kan je ook de keuze maken een unit te kopen. Ook hiervoor geldt dat de kosten uiteenlopen en onder meer afhankelijk zijn van de afmeting, maar ook van je persoonlijke wensen. Daarbij valt onder meer te denken aan het luxe niveau en de afwerking. Bovendien heb je de keuze tussen het aanschaffen van een nieuwe mobiele bouwkeet of het kopen van een gebruikte unit. De kosten voor een nieuwe unit liggen uiteraard doorgaans hoger dan de prijzen voor het kopen van een tweedehandse mobiele bouwkeet.

Maatwerk mogelijk

Er is nog een optie, waarbij je de mogelijkheid hebt om voor maatwerk te kiezen. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe bouwkeet kopen dan kan je ook kiezen voor een dubbele deur, extra groot raam of afwijkende kleur. De kosten zijn dan wel hoger en het is de vraag of maatwerk passend is als je de mobiele bouwkeet maar kort in gebruik hebt. Dit is uiteraard ook afhankelijk van het budget dat je beschikbaar hebt voor de tijdelijke huisvesting in verband met je verhuizing.

Houd rekening met extra kosten

Het is goed om te weten dat je met extra kosten krijgt als je van plan bent om een mobiele bouwkeet als tijdelijke huisvesting te gebruiken. Er zijn bijvoorbeeld eventuele kosten van toepassing voor de aansluiting op het watersysteem net als op het riool. Verder is het aan te raden om bij je woonplaats of gemeente na te vragen of er een vergunning vereist is voor de tijdelijke huisvesting. Je betaalt in dat geval bijvoorbeeld leges in verband met het aanvragen van een omgevingsvergunning. Daarnaast is als gezegd dat er transportkosten van toepassing zijn net als eventuele installatiekosten.

Tijdelijke mobiele bouwkeet bij Liber Units kopen of huren

Wij hebben in elk geval een pasklare oplossing voor je beschikbaar. Daarbij heb je de keuze om een tijdelijke mobiele bouwkeet te huren of te kopen. De actuele voorraad is direct toegankelijk en je kan ons altijd bellen voor een passend advies. Liber Units is een middelgroot bedrijf met decennialang ervaring in het aanbieden van tijdelijke accommodaties.

Meer weten?

Wij vinden het belangrijk om korte lijnen te hanteren met een persoonlijke service en klantgerichte aanpak. Door onze efficiënte bedrijfsvoering zijn wij in staat om slagvaardig te handelen en om scherpe prijzen te hanteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of reserveer online een tijdelijke mobiele bouwkeet. Je kan ons telefonisch bereiken via +31(0)162-510005 of per email via [email protected]. Je kan ook gebruikmaken van ons contactformulier.

 

Recente berichten

3 voordelen van modulaire bouw voor de bouwsector

Lees meer

Dé complete wegwijzer voor mantelzorgwoningen door Liber Units

Lees meer

Hoe regel je een vergunning voor een kantoorunit? Tim legt uit

Lees meer