Woonunit kopen

Filters
 • Aanbod

 • Reset

3delige woonunit met 2 slaapkamers

op aanvraag

5delige woonunit met 4 slaapkamers

op aanvraag

3delige woonunit met 3 slaapkamers

op aanvraag

6x6 meter set met keuken en toilet

op aanvraag

4delige woonunit met 3 slaapkamers

op aanvraag

10x3 meter woonunit 1slaapkamer

op aanvraag

2delige woonunit met 2 slaapkamers

op aanvraag

Woonunit kopen

Is je huis tijdelijk onbewoonbaar door een verbouwing of renovatie? Of zoek je tijdelijke huisvesting voor medewerkers, seizoenarbeiders of patiënten in de zorg? Dan is een woonunit dé oplossing. Een woonunit is makkelijk en snel te plaatsen, voorzien van alle gemakken en kan eenvoudig op iedere gewenste plek geplaatst worden.

Kunnen blijven wonen in je eigen omgeving is een belangrijk argument waarom onze klanten kiezen het kopen van een woonunit.

Is het kopen van een nieuwe woonunit niet wat je zoekt? Wij bieden ook verhuur van woonunits en aankoop van gebruikte woonunits.

Voordelen van een woonunit kopen

Een belangrijk voordeel van een woonunit is de mogelijkheid tot snelle plaatsing en installatie binnen één dag. Vaak voeren we dit uit op het terrein van onze klanten. Dit komt uitermate goed van pas gedurende een verbouwing op renovatie van uw woning. Het biedt je de kans dicht bij huis te blijven en in je vertrouwde omgeving tijdelijk onderdak te vinden. Dit is voornamelijk voor families met kinderen zeer voordelig.
Verder is het gebruik van een woonunit voor tijdelijke bewoning een voordelige keuze. Dit is al helemaal het geval wanneer je het vergelijkt met alternatieven zoals tijdelijke een accommodatie op een vakantiepark, waar de prijs voor een simpel chalet al gauw €600 per week bedraagt, met de mogelijkheid tot hogere kosten in het piekseizoen.

Na aankoop van uw woonunit hoeft u zich geen zorgen te maken over de waarde van uw woonunit. Uit ervaring weten we dan woonunits waardevast zijn en dat er gedurende het hele daar veel vraag is naar gebruikte woonunits. Daarover lees je meer in dit blog, geschreven door expert Tim: Behoudt een woonunit zijn waarde?

De voordelen kort samengevat:

 • Installatie en aansluiting klaar binnen één dag
 • In je eigen omgeving kunnen blijven
 • Een voordelige oplossing voor tijdelijke woonruimte waarmee je al gauw €400 per week bespaard.
 • Aankoop van een woonunit is een waardevaste investering.

Meer informatie over woonunits kopen:

Een woonunit kopen bij Liber Units; zo gaat dat

Ons assortiment nieuwe woonunits is wisselt. Afhankelijk van jouw wensen gaan we op zoek naar de beste oplossing. Zodra we uw wensen in kaart hebben gebracht laten we verschillende opties en mogelijkheden zien. Het is mogelijk om daar nog aanpassingen op te doen. Denk het aan verplaatsen van een deur of binnenwanden. Of voorzieningen als een boiler kunnen we op basis van uw wensen aanpassen.

Vervolgens bespreken we samen de levering en plaatsing. Het is belangrijk dat de plek waar de nieuwe woonunit komt te staan aan een aantal eisen voldoet. Hierover ontvangt u na aankoop informatie. Vervolgens leveren en plaatsen we uw nieuwe woonunit. Vervolgens is het een kwestie van inrichten en kun kan het woonplezier beginnen.

4 beweegredenen om voor Liber Units te kiezen

clock

Beschikbaar

Liber Units heeft meer dan 200-400 units op voorraad, dus voor vrijwel elke begroting kunnen we een passende oplossing bieden.

cart

Verhuur en verkoop

Liber Units levert een passende oplossing die zowel gekocht of gehuurd kan worden.

leaf

Duurzaam

Verduurzamen is een voor onze speerpunten, dit voor nu en voor later. Onze denkwijze is dan ook volledig gericht op circulair werken.

tools

Service

Met meer dan 40 jaar ervaring en een klantgerichte organisatie assisteren we u graag. Dit van het leveren en plaatsen tot het afwerken van u project.

Heb je nog vragen?

  Heb je nog vragen?

   

  Heb je nog vragen?

  Je kan Ray bereiken via [email protected] of +31(0)162-510005