Wij leveren maatwerk

Concept en ontwerp in overleg 

Uitgaande van de benodigde capaciteit en aanvankelijke wensen maken we een conceptontwerp voor uw behoefte.

Productie  

In onze werkplaats worden door onze eigen bouwers en installatietechnici de units geheel op maat verbouwd. De units verlaten de werkplaats van Liber Units praktisch klaar om in bedrijf gesteld te worden. Dat betekent 100 procent kwaliteitscontrole.

Liberunits
Werkwijze

Plaatsing en montage 

Wij kunnen het transport verzorgen naar de locatie. Daarnaast kunnen we de units monteren, dat houdt in het wind en waterdicht maken van de modules. Plaatsing duurt meestal slechts één dag tot enkele dagen.

Service

Ons familiebedrijf verleent op bepaalde units garantie. Modificaties, reparaties of uitbreiding: ook na de plaatsing van u maatwerk unit staat onze service tot u beschikking.

Laatste blogberichten

Is een schaftwagen geschikt voor snelverkeer?

Een schaftwagen die voor snelverkeer geschikt is, biedt meerdere voordelen. Een schaftwagen snelverkeer is zelfs ideaal voor een efficiënte mobiele verplaatsing naar meerdere locaties.

Een opslagcontainer huren: waar op te letten?

Er zijn bij een opslagcontainer huren allerlei verschillende opties beschikbaar, zoals de huurperiode, maar ook het soort container.

Opslagcontainers voor thuis kopen

Er zijn verschillende redenen om opslagcontainers voor thuis te kopen. Bijvoorbeeld als je ruimte tekort hebt of als je gaat verhuizen of verbouwen en ruimte nodig hebt voor de inboedel.

Ik ga zelf bouwen, hoeveel bouwketen heb ik nodig?

Zelf een huis bouwen en op eigen grond verblijven in een bouwkeet die als tijdelijke woonruimte dient.

Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op!