Wij leveren maatwerk

Concept en ontwerp in overleg 

Uitgaande van de benodigde capaciteit en aanvankelijke wensen maken we een conceptontwerp voor uw behoefte.

Productie  

In onze werkplaats worden door onze eigen bouwers en installatietechnici de units geheel op maat verbouwd. De units verlaten de werkplaats van Liber Units praktisch klaar om in bedrijf gesteld te worden. Dat betekent 100 procent kwaliteitscontrole.

Liberunits
Werkwijze

Plaatsing en montage 

Wij kunnen het transport verzorgen naar de locatie. Daarnaast kunnen we de units monteren, dat houdt in het wind en waterdicht maken van de modules. Plaatsing duurt meestal slechts één dag tot enkele dagen.

Service

Ons familiebedrijf verleent op bepaalde units garantie. Modificaties, reparaties of uitbreiding: ook na de plaatsing van u maatwerk unit staat onze service tot u beschikking.

Laatste blogberichten

Kwalitatieve woonunits voor arbeidsmigranten

Het belang van ergonomie en comfort in kantoorunits

Het is in een kantooromgeving belangrijk dat er voorwaarden aanwezig zijn om ergonomisch en comfortabel te werken. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar heeft ook een positief effect op de werkbeleving.

Het belang van duurzaamheid in modulaire bouwketen

Modulaire bouwketen bieden voor allerlei situaties een tijdelijke oplossing. Bijvoorbeeld om te voorzien in tijdelijke kantoorruimte of om een andere ruimte op tijdelijke basis te vervangen.

Het ontwerp van kantoorunits: het creëren van inspirerende werkplekken

Kantoorunits zijn kant-en-klaar verkrijgbaar, maar het is belangrijk dat het ontwerp is afgestemd op uw bedrijf. Daarom levert Liber Units maatwerk en gaan wij graag met u in overleg over het concept en ontwerp van kantoorunits.

Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op!