Wij leveren maatwerk

Concept en ontwerp in overleg 

Uitgaande van de benodigde capaciteit en aanvankelijke wensen maken we een conceptontwerp voor uw behoefte.

Productie  

In onze werkplaats worden door onze eigen bouwers en installatietechnici de units geheel op maat verbouwd. De units verlaten de werkplaats van Liber Units praktisch klaar om in bedrijf gesteld te worden. Dat betekent 100 procent kwaliteitscontrole.

Liberunits
Werkwijze

Plaatsing en montage 

Wij kunnen het transport verzorgen naar de locatie. Daarnaast kunnen we de units monteren, dat houdt in het wind en waterdicht maken van de modules. Plaatsing duurt meestal slechts één dag tot enkele dagen.

Service

Ons familiebedrijf verleent op bepaalde units garantie. Modificaties, reparaties of uitbreiding: ook na de plaatsing van u maatwerk unit staat onze service tot u beschikking.

Laatste blogberichten

3 voordelen van modulaire bouw voor de bouwsector

Modulaire bouw wint snel aan populariteit in de bouwsector, en dat is niet zonder reden. Deze innovatieve bouwmethode biedt tal van voordelen op het gebied van efficiëntie, kostenbesparingen en flexibiliteit. In dit artikel bespreken we deze voordelen en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over modulaire bouw.

Dé complete wegwijzer voor mantelzorgwoningen door Liber Units

Ben je van plan om een mantelzorgwoning te plaatsen zodat je dierbaren dichtbij kunnen zijn in een comfortabele en zelfstandige woonomgeving? Deze complete wegwijzer helpt je om de juiste keuzes te maken.

Hoe regel je een vergunning voor een kantoorunit? Tim legt uit

In dit artikel kun je vinden hoe je eenvoudig een vergunning voor kantoorunits aanvraagt. Ontdek de stappen: controleer het bestemmingsplan, verzamel de benodigde documenten en dien je aanvraag in via het Omgevingsloket. Begrijp de lokale regels die van toepassing zijn in jouw gemeente. Voor verdere ondersteuning en advies staat Liber Units altijd voor je klaar.

Hoe u in 5 stappen de juiste opslagcontainer aan huis kiest

Wilt u weten hoe uw slim de juiste opslagcontainer uitkiest? Onze snelle gids loodst u door de belangrijkste overwegingen, van het bepalen van wat u nodig heeft tot het kiezen van de juiste grootte en materiaal. Ga met ons mee op deze eenvoudige reis naar de ideale opslagoplossing voor uw huis!

Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op!