Gebruikte woonunits

Filters
  • Aanbod

  • Reset

6x3 meter KCC omkleed of woonunit

€ 7500

3 delige woonunit in zeer nette staat

€ 16500

Verhuurd

Woonunit 9x3 meter met douche, toilet en 1 slaapkamer

Woonunit 9x3 meter douche en toilet

€ 125 huur, 9950 koop

Verkocht

Woonunit 9×3 meter douche toilet keuken

€ 4250

Gebruikte woonunits

We zijn met Liber Units dé specialist in Nederland op het gebied van gebruikte woonunits. Gebruikte woonunits die bij ons binnenkomen worden door onze specialisten helemaal nagekeken en gerepareerd waar nodig zodat de tweedehands woonunits geschikt zijn voor verhuur of verkoop. Het kopen van een tweedehands woonunit kan zeer voordelig zijn en scheelt ten opzichte van een nieuwe woonunit al snel 20% tot 30% in prijs.
Ook gebruikte units kunnen het hele jaar door gebruikt worden. We controleren de units op isolatie en vervangen deze als het nodig is.

Ons aanbod gebruikte woonunits

Het hele jaar door hebben we een ruim en wisselend aanbod gebruikte woonunits en wooncontainers beschikbaar voor verkoop. Zowel enkele wooncontainers, veelal met de afmetingen 9 meter lang en 3 meter breed. Als verschillende woonunits en geschakelde units. Een geschakelde woonunit is geschikt als tijdelijke huisvesting voor gezinnen. Door verschillende units aan elkaar te schakelen kunnen we een woonunit realiseren met 2 tot 3 slaapkamers, een grote woonkamer en ruime badkamer met alle voorzieningen.

Gemak en besparing met een woonunit van Liber Units

Het kopen van een tweedehands woonunit bij Liber Units staat gelijk aan gemak, snelheid en kostenbesparing. Het grootste gemak is de flexibiliteit in plaatsing, waardoor een woonunit op vrijwel elke gewenste locatie binnen 1 tot 2 werkdagen bewoonbaar gemaakt kan worden. Dit unieke voordeel maakt het mogelijk om vaak in je eigen omgeving te blijven wonen, wat vooral tijdens renovaties of andere tijdelijke woonsituaties een uitkomst biedt.

In vergelijking met alternatieve tijdelijke verblijfsopties, zoals een verblijf in een vakantiepark of hotel, biedt het kopen of huren van een woonunit een aanzienlijke kostenbesparing. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een betaalbare tijdelijke huisvesting. Meer informatie over de aankoop van een woonunit lees je in dit artikel.

Bij Liber Units zorgen we voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind. Van het halen en brengen tot de aansluiting van de unit, alles wordt door ons geregeld. We plaatsen de woonunit op de afgesproken plek binnen 1 tot 2 werkdagen en zorgen ervoor dat je vooraf goed geïnformeerd wordt over het proces. Ook na de plaatsing staan we klaar eventuele vragen te beantwoorden en service te bieden, waardoor je altijd op ons kunt rekenen voor ondersteuning.

4 beweegredenen om voor Liber Units te kiezen

clock

Beschikbaar

Liber Units heeft meer dan 200-400 units op voorraad, dus voor vrijwel elke begroting kunnen we een passende oplossing bieden.

cart

Verhuur en verkoop

Liber Units levert een passende oplossing die zowel gekocht of gehuurd kan worden.

leaf

Duurzaam

Verduurzamen is een voor onze speerpunten, dit voor nu en voor later. Onze denkwijze is dan ook volledig gericht op circulair werken.

tools

Service

Met meer dan 40 jaar ervaring en een klantgerichte organisatie assisteren we u graag. Dit van het leveren en plaatsen tot het afwerken van u project.

Heb je nog vragen?

    Heb je nog vragen?

     

    Heb je nog vragen?

    Je kan Ray bereiken via [email protected] of +31(0)162-510005