Kantoorunit

Filters
  • Aanbod

  • Reset

CTX 1.4x2.4 meter portiersloge 2 ramen

€ 4550

CTX 1,4x2,4 meter portiersloge

€ 3450

CTX 10ft of 20ft met veel ramen

op aanvraag

PG 3x3 meter unit

€ 6950

CTX 3x2.5 meter unit

€ 5450

CTX 5x2.5 meter unit

op aanvraag

DP 6x3 meter kantoor aan huis

€ 10900

PG 6x3 meter unit met keukenblok & toilet

€ 17000

PG 6x3 meter unit

€ 11300

CTX 6x2,5 meter unit

€ 7750

CTX 6x2,5 meter unit met keukenblok en toilet

€ 12000

DP 7x3 meter kantoor aan huis

€ 13950

CTX 9x2,5 meter unit

op aanvraag

CTX 9x2,5 meter unit met keukenblok en toilet

€ 14400

PG 10x3 meter unit

€ 23500

Kantoorunit kopen

Een kantoorunit kopen kan interessant zijn wanneer u regelmatig een kantoorunit nodig hebt. Op verschillende plekken of als oplossing voor een langere periode. Wij bieden ruim 35 verschillende soorten nieuwe units die u als kantoor kunt gebruiken en helpen u graag met maken van de juiste keuze. We hebben ruim 35 jaar ervaring.

Bekijk hier ons assortiment gebruikte kantoorunits

Ons assortiment kantoorunits bestaat uit een compacte portiersloge van drie vierkante meter tot grote units van ruim 30 vierkante meter. Ook bieden we geschakelde – en gestapelde units. De units worden in onze werkplaats gebouwd zodat ze snel en eenvoudig bij op locatie geplaatst kunnen worden. Na het aansluiten van elektra en water kunnen de kantoorunits direct in gebruik worden genomen.

Een kantoorunit kopen is voordelig wanneer u regelmatig extra werkplekken nodig hebt. Dit komt veelal voor in de bouwsector. U kunt een unit volledig naar wens samenstellen en voorzien van bedrijfskleuren en logo. Naast nieuwe units bieden we ook een ruim assortiment gebruikte kantoorunits.

Nieuwe kantoorunit op maat laten maken

Het voordeel van een nieuwe kantoorunit kopen is dat deze volledig op basis van uw wensen kan worden gebouwd. Zo kunnen we de unit voorzien van airco, rolluiken, keukenblok, sanitaire voorzieningen en bieden we verschillende opties voor isolatie, verwarming, vloerbedekking en verlichting.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een kantoorunit te laten uitvoeren in de kleuren van uw bedrijf.

Verschillende kantoorunits

Met ruim 35 verschillende soorten units kunnen we voor iedere situatie een juiste oplossing bieden. Hieronder een overzicht van kantoorunits die we vaak plaatsen.

kantoor container kopen

We bieden een kantoorcontainer aan in een 20ft formaat. Deze container heeft een oppervlakte van ongeveer 15 vierkante meter en kan uitgerust worden met een keukenblok. Het gebruik van een container als kantoorruimte biedt het voordeel van snelle plaatsing en ingebruikname. Echter, een kantoorcontainer heeft beperkte faciliteiten en wordt doorgaans voor korte termijnen ingezet.

Een kantoorunit voor thuis kopen

We plaatsen regelmatig luxe kantoorunits bij mensen thuis, die dienen als tijdelijke of permanente werkplek. Deze luxe units zijn aan de buitenkant uitgerust met hoge ramen en vaak afgewerkt met hout en sandwichpanelen. Aan de binnenkant beschikken ze over een stijlvolle laminaatvloer. De grootte van deze luxe kantoorunits varieert van 18 tot 21 vierkante meter.

Geschakelde units

Voor grote bouwprojecten plaatsen we vaak geschakelde units. Dit zijn meerdere kantoorunits die geschakeld zijn. Dit is mogelijk zowel in de lengte als in de hoogte(gestapeld). De schakelde units zijn onderling verbonden en bieden veel tijdelijke werkplekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een kantoorunit? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

4 beweegredenen om voor Liber Units te kiezen

clock

Beschikbaar

Liber Units heeft meer dan 200-400 units op voorraad, dus voor vrijwel elke begroting kunnen we een passende oplossing bieden.

cart

Verhuur en verkoop

Liber Units levert een passende oplossing die zowel gekocht of gehuurd kan worden.

leaf

Duurzaam

Verduurzamen is een voor onze speerpunten, dit voor nu en voor later. Onze denkwijze is dan ook volledig gericht op circulair werken.

tools

Service

Met meer dan 40 jaar ervaring en een klantgerichte organisatie assisteren we u graag. Dit van het leveren en plaatsen tot het afwerken van u project.

Heb je nog vragen?

    Heb je nog vragen?

     

    Heb je nog vragen?

    Je kan Ray bereiken via [email protected] of +31(0)162-510005