Woonunits

Filters
 • Aanbod

 • Reset

6x3 meter KCC omkleed of woonunit

€ 7500

3 delige woonunit in zeer nette staat

€ 16500

Verhuurd

4 delig kantoorgebouw met nieuwe airco’s

€ 240 per week

Woonunit 6x6 meter set met keuken en toilet

op aanvraag

4delige woonunit met 3 slaapkamers

op aanvraag

Verhuurd

Woonunit 9x3 meter met douche, toilet en 1 slaapkamer

Woonunit 9x3 meter douche en toilet

€ 125 huur, 9950 koop

Verkocht

Woonunit 9×3 meter douche toilet keuken

€ 4250

Verhuurd

Woonunit CTX 10x5 meter met 3 slaapkamers en badkamer

CTX woonunit 10x5 meter

€ 150 per week

Verhuurd

Woonunit 10×3 meter

€ 95 per week

Woonunit: verschillende mogelijkheden

Op zoek naar tijdelijke huisvesting? Dan kan een woonunit een goede oplossing zijn. Bij Liber Units bieden we een ruim assortiment woonunits aan waarmee we voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.
We bieden de volgende mogelijkheden:

Een woonunit voor tijdelijk huisvesting

De reden om op zoek te gaan naar tijdelijk huisvesting kan heel divers zijn. Denk aan een grote verbouwing, tijdelijke huisvesting na een brand of het tijdelijk huisvesten van werknemers en seizoenarbeiders.

Woonunit vs. Wooncontainer

Voor tijdelijke huisvesting beiden wij twee verschillende opties; woonunits en wooncontainers. Op het eerste gezicht lijken beide oplossingen op elkaar. Maar er zijn toch enkele verschillen.
Een woonunit is eigenlijk een modulaire woning. Waarbij verschillende units tegen elkaar geplaatst kunnen worden. De vorm van een woonunit kan verschillen van rechthoek tot vierkant.
Een wooncontainer daarentegen heeft altijd de vorm van een (zee)container. Veelal 9 meter lang en 3 meter breed. Binnen deze ruimte is een wooncontainer voorzien van een woonkamer, slaapkamer, keuken en toilet met douche. Over het algemeen is een wooncontainer kleiner dan een woonunit.

Voordelen van een woonunit

Een belangrijk voordeel van een woonunit is dat we deze binnen één werkdag kunnen plaatsen en aansluiten. Dat doen we in veel gevallen bij onze klanten op het erf. En dat is handig tijdens een verbouwing. Je bent altijd in de buurt en kunt tijdelijk blijven wonen in je eigen omgeving. Zeker voor een gezin met kinderen biedt dit vele voordelen.
Daarnaast is een woonunit als tijdelijk huisvesting een goedkope oplossing. Zeker wanneer je dat vergelijkt met het tijdelijk wonen op een vakantiepark. Waar een eenvoudig vakantiehuisje al snel €600 per week kost. En dan kunnen de kosten in het hoogseizoen nog verder oplopen.

De voordelen op een rij:

 • Plaatsing en aansluiting binnen 1 dag
 • Blijven wonen in je eigen omgeving
 • Dé goedkoopste oplossing voor tijdelijke huisvesting met een besparing van ruim €400 per week!

Meer informatie over woonunits:

Voorzieningen van een woonunit

Hoewel een woonunit tijdelijk is, is het wel prettig om gebruik te maken van alle voorzieningen om zo comfortabel te kunnen wonen. Daarom zijn onze woonunits uitgerust met basis voorzieningen zoals een toilet, douche, elektrische verwarming en kunststof kozijnen met draai kiep ramen.

Verder zijn de meeste woonunits voorzien van een PVC vloerbedekking en aan de binnenkant afgewerkt met gelamineerd spaanplaat.
Voorzieningen zoals rolluiken of verschillende soorten boilers (50 liter of 80 liter) zijn afhankelijk van het type woonunit. Maar kunnen we altijd tegen een meerprijs plaatsen.

Isolatie

Een woonunit moet natuurlijk geschikt zijn om het hele jaar in te kunnen wonen. Daarom is goede isolatie belangrijk. Enerzijds om de kosten voor het verwarmen te verlagen. Anderzijds om het wooncomfort te vergroten.
Alle woonunits die wij leveren zijn voorzien rondom voorzien van moderne isolatie (minerale wol) met geïsoleerde binnen beplating. Dat geldt natuurlijk voor onze nieuwe woonunits. Maar ook voor de gebruikte woonunits geldt dat de isolatie wordt vervangen wanneer deze niet meer voldoet.

Daarnaast voorzien we woonunits van goed isolerende kunststof kozijnen met daarin dubbelglas.

4 beweegredenen om voor Liber Units te kiezen

clock

Beschikbaar

Liber Units heeft meer dan 200-400 units op voorraad, dus voor vrijwel elke begroting kunnen we een passende oplossing bieden.

cart

Verhuur en verkoop

Liber Units levert een passende oplossing die zowel gekocht of gehuurd kan worden.

leaf

Duurzaam

Verduurzamen is een voor onze speerpunten, dit voor nu en voor later. Onze denkwijze is dan ook volledig gericht op circulair werken.

tools

Service

Met meer dan 40 jaar ervaring en een klantgerichte organisatie assisteren we u graag. Dit van het leveren en plaatsen tot het afwerken van u project.

Heb je nog vragen?

  Heb je nog vragen?

   

  Heb je nog vragen?

  Je kan Ray bereiken via [email protected] of +31(0)162-510005