Sanitair units kopen

Filters
 • Aanbod

 • Reset

CH 1.20x1.20 enkel toilet

€ 2750

CTX 1.2x1.4 meter toilet unit

op aanvraag

CTX 1.2x1.4 unit met urinoir

op aanvraag

CTX 1.4x2.4 meter urinoir & toilet unit

€ 4850

CTX 1.4x2.4 meter duo toilet unit

€ 4850

CTX 1,4x2,4 meter unit met douche & toilet

€ 6100

CTX 3x2.5 meter douche & toilet unit

€ 9950

CTX 3x2,5 meter dames & heren sanitair unit

€ 9150

CTX 3x2,5 meter heren sanitair unit

€ 8550

Sanitair set 10ft

op aanvraag

CTX 6x2.5 meter 5 toiletten

€ 13500

CTX 6x2,5 meter dames & heren sanitair unit gescheiden

€ 14200

CTX 6x2,5 meter unit met 6 douches

€ 16350

Nieuwe sanitair unit kopen

Voor bedrijven die vaak tijdelijke sanitair units plaatsen kan het voordelig zijn een nieuwe sanitair unit te kopen. Dit is op termijn voordeliger dan huur. Het kopen van een nieuwe sanitair unit zoals een WC unit, douche unit of een gecombineerde unit kan voordelig zijn voor bouwbedrijven en evenementenbedrijven.

Wij bieden een ruim aanbod nieuwe sanitair units en kunnen deze ook voor u op maat laten maken. Dit geld voor zowel de indeling, de voorzieningen als de kleur waarin de sanitair unit geleverd wordt.

Verkoop mogelijkheden bij Liber Units:

 • WC units kopen
 • Douche unit kopen

Sanitair unit op maat

Een sanitair unit is naast een functioneel object ook een mooie mogelijkheid om meer zichtbaarheid voor uw bedrijf te creëren. Daarom bieden we de mogelijkheid om nieuwe (en gebruikte) sanitair units te kunnen leveren in ieder gewenste kleur. Ook kunnen we de units voorzien van uw bedrijfslogo.

Naast het uiterlijk kunnen we ook de binnenkant voor u op maat laten maken. Dat geldt voor de indeling als voor de aanwezige voorzieningen. Denk aan type verlichting, verwarming, isolatie tot aan het type zeep- en handdoek dispensers.

Naast sanitair units kunnen we ook septic tanks in verschillende maten leren. Bekijk hiervoor onze categorie met toebehoren voor sanitair units.

Service, transport en plaatsing van sanitair units

Wij nemen u graag alle zorg uit handen. Dat betekend dat wij het transport naar de locatie verzorgen. Vervolgens plaatsen we de unit en kunnen we deze ook aansluiten op water en riolering.

Ons familiebedrijf verleent op bepaalde units garantie. Modificaties, reparaties of uitbreiding: ook na de plaatsing van u maatwerk unit staat onze service tot u beschikking.

4 beweegredenen om voor Liber Units te kiezen

clock

Beschikbaar

Liber Units heeft meer dan 200-400 units op voorraad, dus voor vrijwel elke begroting kunnen we een passende oplossing bieden.

cart

Verhuur en verkoop

Liber Units levert een passende oplossing die zowel gekocht of gehuurd kan worden.

leaf

Duurzaam

Verduurzamen is een voor onze speerpunten, dit voor nu en voor later. Onze denkwijze is dan ook volledig gericht op circulair werken.

tools

Service

Met meer dan 40 jaar ervaring en een klantgerichte organisatie assisteren we u graag. Dit van het leveren en plaatsen tot het afwerken van u project.

Heb je nog vragen?

  Heb je nog vragen?

   

  Heb je nog vragen?

  Je kan Ray bereiken via [email protected] of +31(0)162-510005