De voordelen van een bouwkeet huren

Op iedere bouwplaats heb je een bouwkeet nodig. Voor alle bouwvakkers is dit namelijk de plek waar zij samenkomen om een praatje te maken, of om de boterhammen te eten tijdens de lunchpauze. Een bouwkeet is echter niet alleen belangrijk voor sociale momenten. Een bouwkeet wordt namelijk ook vaak in gebruik genomen als kantoor voor de uitvoerder of bijvoorbeeld als extra opslagruimte.Het is maar net waar je de ruimte voor nodig hebt. Je hebt de keuze een bouwkeet te kopen of te huren. Graag leggen wij uit waarom het in bepaalde situaties beter is om een bouwkeet te huren.

Flexibiliteit behouden met een bouwkeet huren

Het allergrootste voordeel van het huren van een bouwkeet is het behouden van de flexibiliteit. Wanneer je besluit een bouwkeet te kopen zijn de kosten direct vrij hoog. Als je eenmaal een bouwkeet hebt gekocht, kom je er ook niet zomaar vanaf. Een bouwkeet huren heeft daarom z’n voordelen, voornamelijk als je niet altijd behoefte hebt aan een bouwkeet of bijvoorbeeld geen plek hebt om deze te stallen. Ook als je voornamelijk bouwplaatsen hebt waar geen grote groepen mensen dagelijks werkzaam zijn is een bouwkeet soms overbodig. Wanneer je besluit een bouwkeet te huren ben en blijf je flexibel met het inzetten van deze ruimte.

Bouwkeet huren

Wanneer je besluit een bouwkeet te huren ben je bij Liber Units aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met units die voor kortere of langere periodes te huur zijn. Naast de mogelijkheid tot het huren van een bouwkeet, hebben wij ook opties voor het huren van andere units. Denk hierbij aan werfketen, bouwketen, directieketen, kantoorunits, toilet of een grotere unit voor sanitair. Waar je ook extra ruimte voor nodig hebt, wij kunnen je gegarandeerd helpen met een tijdelijke bouwkeet. Neem nu contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Kosten huren bouwkeet

Voordat je besluit of je een bouwkeet gaat kopen of deze liever huurt, is het belangrijk te weten welke kosten hierbij komen kijken. De aanschaf van een bouwkeet kan al gauw in de duizenden euro’s lopen. Als je dit niet direct tot je beschikking hebt of maar tijdelijk een bouwkeet nodig hebt kun je deze beter huren. De kosten hiervoor beginnen vanaf €4 euro per dag, afhankelijk van de huurperiode, de grootte en de indeling die de bouwkeet heeft. Tijdens een telefonisch gesprek kunnen wij de behoeften in kaart brengen en hierover een advies uitbrengen.

Bouwkeet huren voor verbouwing

Wij leveren niet alleen bouwketen aan – grotere – bouwplaatsen. Ook wanneer je bijvoorbeeld gaat verbouwen en je tijdelijke woonruimte nodig hebt, kan een bouwkeet uitkomst bieden. Deze kan dan ingedeeld worden als tijdelijke woning waar je kunt verblijven tijdens de verbouwing. Door de kleinschaligheid van onze organisatie streven wij naar persoonlijk contact met onze klanten. Ook zijn de lijnen altijd kort waardoor we slagvaardig en zeer scherp geprijsd een bouwkeet kunnen leveren. Wanneer je dus op korte termijn een bouwkeet wil huren kun je in principe altijd bij ons terecht. We zorgen voor een snelle indicatie van de prijs en leveren de bouwkeet daarna zo snel mogelijk.

Recente berichten

3 voordelen van modulaire bouw voor de bouwsector

Lees meer

Dé complete wegwijzer voor mantelzorgwoningen door Liber Units

Lees meer

Hoe regel je een vergunning voor een kantoorunit? Tim legt uit

Lees meer