Woonunit huren

Filters
  • Aanbod

  • Reset

Verhuurd

4 delig kantoorgebouw met nieuwe airco’s

€ 240 per week

PG 6x6 meter set met keuken en toilet

op aanvraag

PG 4delige woonunit met 3 slaapkamers

op aanvraag

Woonunit 9x3 meter douche en toilet

€ 125 huur, 9950 koop

CTX woonunit 10x5 meter

€ 150 per week

Verhuurd

Woonunit 10×3 meter

€ 95 per week

Woonunit Huren

Tijdelijk een woonunit nodig? Dan is een woonunit huren de perfecte oplossing. Bij Liber Units bieden we een uitgebreid assortiment woonunits welke je per week kunt huren vanaf €95 per week.
Tijdelijke huisvesting kan handig zijn tijdens een verbouwing bijvoorbeeld. Je kunt blijven wonen op dezelfde plek is een belangrijk voordeel. Er kunnen kan ook een situatie ontstaan waarbij je snel een noodwoning nodig hebt. Ook dan biedt huur een goede oplossing om tijdelijk woonruimte te creëren.

Omdat we altijd een groot aanbod hebben kunnen we snel leveren. Vaak al binnen 1 a 2 werkdagen kunnen we u voorzien van tijdelijke huisvesting in een woonunit of wooncontainer.
Op zoek naar tijdelijke woonruimte voor bijvoorbeeld seizoenarbeiders, gastarbeiders of wil je tijdelijk extra woonruimte creëren in de zorg? Ook hierin bieden we verschillende oplossingen.

Kosten besparen met het huren van een woonunit

Het creëren van tijdelijk huisvesting tijdens een verbouwing kan flink in de papieren lopen. Zeker wanneer de verbouwing uitloopt. Dan lopen de kosten gewoon door.
Wanneer je tijdelijk niet in je eigen woning kan wonen is het huren van een woonunit één van de goedkoopste oplossingen.

Wanneer we dit vergelijken met het huren van een eenvoudig chalet op een vakantiepark in april voor 2 personen bespaar je met het huren van een woonunit of wooncontainer al gauw tussen de €400 en €500 per week. Meer informatie over de kosten van her huren van een woonunit leest u dit blog.

De voordelen van een woonunit

Het grootste voordeel van een woonunit is dat we deze op vrijwel iedere plek kunnen plaatsen. En dat een woonunit binnen 1 a 2 werkdagen bewoond kan worden. Dat zorgt ervoor dat je vaak in je eigen omgeving kunt blijven wonen.

Vergeleken met andere oplossingen zoals het tijdelijk verblijven op een vakantiepark of in een hotel is het huren van een woonunit ook flink goedkoper.

Een woonunit huren bij Liber units. Zo geregeld

Halen, brengen en aansluiten. Het wordt allemaal geregeld. Binnen 1 a 2 werkdagen plaatsen wij een woonunit op de afgesproken plek. We informeren je van te voren over waar je op moet letten bij het plaatsen van een woonunit en staan tijdens de verhuurperiode altijd klaar voor vragen en service.

4 beweegredenen om voor Liber Units te kiezen

clock

Beschikbaar

Liber Units heeft meer dan 200-400 units op voorraad, dus voor vrijwel elke begroting kunnen we een passende oplossing bieden.

cart

Verhuur en verkoop

Liber Units levert een passende oplossing die zowel gekocht of gehuurd kan worden.

leaf

Duurzaam

Verduurzamen is een voor onze speerpunten, dit voor nu en voor later. Onze denkwijze is dan ook volledig gericht op circulair werken.

tools

Service

Met meer dan 40 jaar ervaring en een klantgerichte organisatie assisteren we u graag. Dit van het leveren en plaatsen tot het afwerken van u project.

Heb je nog vragen?

    Heb je nog vragen?

     

    Heb je nog vragen?

    Je kan Ray bereiken via [email protected] of +31(0)162-510005