Douche unit huren

Filters
  • Aanbod

  • Reset

6×2.45 meter 2 douches en toiletten

€ 115 per week

CTX 6×2.45 meter 2 douches en toiletten

€ 11500

Douche unit huren

Op zoek naar een tijdelijke douche unit? Dan is een douche unit huren een perfecte oplossing. Onze douche units zijn te huur vanaf 1 week voor een scherpe prijs. Wij komen de sanitair units bij u op locatie afleveren, monteren en aan het einde van de verhuurperiode komen we de unit ook weer bij u ophalen.

Ons aanbod douche units is wisselend. Afhankelijk van de beschikbaarheid en het aanbod hebben we voor iedere situatie een passende oplossing. De meeste units zijn gecombineerde units met zowel WC als douche voorzieningen. Verder zijn de units voorzien van een wastafel, spiegels, volledige isolatie, elektra en verlichting.

Het warme water voor de douche komt uit een boiler. De inhoud van de boiler verschilt per unit.

Kosten voor het huren van een douche unit

De kosten voor het huren van een douche unit zijn afhankelijk van het type unit. De meest gangbare unit is voorzien van een dubbele douchecabine, toiletten en twee wastafels. Dit type douche unit is te huur vanaf €115 per week.

4 beweegredenen om voor Liber Units te kiezen

clock

Beschikbaar

Liber Units heeft meer dan 200-400 units op voorraad, dus voor vrijwel elke begroting kunnen we een passende oplossing bieden.

cart

Verhuur en verkoop

Liber Units levert een passende oplossing die zowel gekocht of gehuurd kan worden.

leaf

Duurzaam

Verduurzamen is een voor onze speerpunten, dit voor nu en voor later. Onze denkwijze is dan ook volledig gericht op circulair werken.

tools

Service

Met meer dan 40 jaar ervaring en een klantgerichte organisatie assisteren we u graag. Dit van het leveren en plaatsen tot het afwerken van u project.

Heb je nog vragen?

    Heb je nog vragen?

     

    Heb je nog vragen?

    Je kan Ray bereiken via [email protected] of +31(0)162-510005