Septic Tank Huren

Filters
 • Aanbod

 • Reset

Trap septic tank

€ 8 per week

Septic Tank 4500 Liter 10ft

€ 35 per week

Sanitair set 10ft

€ 115 per week

Septic tank 9000 Liter 20ft

€ 50 per week

Het huren van een septic tank is de perfecte oplossing wanneer een sanitair unit niet direct op een afvoer of riolering kan worden aangesloten. De septic tank wordt aangesloten op de sanitairunit (douche en/of toilet) zodat de afvoer opgevangen kan worden.

Voor de verhuur bieden wij een septic tank onderbouw aan in twee formaten: 10ft en 20ft. Deze worden gebruikt in combinatie met een 10ft of 20 sanitairunit. De septic tank komt dan onder de sanitair unit. Met een meegeleverde trap is de sanitairunit dan goed bereikbaar. De septic tank is ook in combinatie met een sanitair unit te huur.

 • Uitgaande van 4 tot 5 liter per spoelbeurt gaat de 4500 liter septic tank tussen de 900 en 1125 spoelbeurten mee.
 • De 9000 liter septic tank gaat tussen de 1800 en 2250 mee.

Het voordeel van het huren van een septic tank is dat u niet afhankelijk bent van lokale afvoer en riolering.

Onze septic tanks zijn te huur per week en worden op locatie geleverd en weer opgehaald. Tijdens de verhuurperiode regelt u zelf lokaal de leging van de septic tank.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor levering, installatie en ophalen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

4 beweegredenen om voor Liber Units te kiezen

clock

Beschikbaar

Liber Units heeft meer dan 200-400 units op voorraad, dus voor vrijwel elke begroting kunnen we een passende oplossing bieden.

cart

Verhuur en verkoop

Liber Units levert een passende oplossing die zowel gekocht of gehuurd kan worden.

leaf

Duurzaam

Verduurzamen is een voor onze speerpunten, dit voor nu en voor later. Onze denkwijze is dan ook volledig gericht op circulair werken.

tools

Service

Met meer dan 40 jaar ervaring en een klantgerichte organisatie assisteren we u graag. Dit van het leveren en plaatsen tot het afwerken van u project.

Heb je nog vragen?

  Heb je nog vragen?

   

  Heb je nog vragen?

  Je kan Ray bereiken via [email protected] of +31(0)162-510005