Toilet units

Toont alle 12 resultaten

Bent u op zoek naar een (of meerdere) toilet units? Kies dan voor een van de toilet unit van Liber units. Met ruim 35 jaar ervaring in tijdelijke accommodaties en units beschikken wij over veel ervaring en helpen wij u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie.

Toilet units worden vaak ingezet op bijvoorbeeld een camping als er te weinig ruimte is voor een toiletgebouw. Op een camping is een chemisch toilet, ook bekend als een dixi, vaak niet de uitstraling die er gewenst wordt. Ook is een toilet unit erg geschikt voor grote evenementen. Het voordeel van een toilet unit is dat er meerdere toiletten in een unit zitten waardoor er maar eenmalig een unit geplaatst hoeft te worden. Het plaatsen van een unit is eenvoudig en de unit is dan ook eenvoudig aan te sluiten op het riool. Na gebruik is de unit ook eenvoudig weer te verwijderen.

De materialen die gebruikt zijn in de binnenkant van de toilet unit zijn eenvoudig schoon te maken. Dat is een fijn gemak en scheelt een hoop tijd na een evenement. Zo voorkomt u ook dat de toiletten erg vies worden en niet schoon te krijgen zijn tijdens of na een evenement. Of u nu op zoek bent naar een enkel toilet of naar een unit met meerdere toiletten en urinoirs, het kan allemaal bij Liber units.

Onze ruime voorraad in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij kennis van zaken hebben. Wij helpen u dan ook graag met het kiezen van een juiste unit voor de juiste situatie. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij u snel helpen om de juiste unit te vinden en kunnen wij indien gewenst ook snel de unit bij u leveren.

Heeft u toch liever een sanitair unit? Ook die hebben wij in huis. Kijk hier verder naar de mogelijkheden voor een sanitair unit of neem contact met ons op.