Toilet units

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Bent u op zoek naar toiletunits? Kies dan voor een van de toiletunit van Liber Units. Het plaatsen van een unit is eenvoudig en de unit is dan ook eenvoudig aan te sluiten op het riool. Na gebruik is de unit ook eenvoudig weer te verwijderen.

Heeft u toch liever een sanitair unit met douches? Kijk hier verder naar de mogelijkheden voor een sanitair unit of neem contact met ons op.

Toiletunit Kopen of Huren

Een toilet unit kan op verschillende plekken uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan een bouwplaats, een tijdelijk toilet voor als deze thuis verbouwd wordt of bijvoorbeeld tijdens een festival of evenement.

Een tijdelijke toilet unit is gemakkelijk aan te sluiten op het riool. Op deze manier ben je toch van alle gemakken voorzien, maar hoef je geen drastische maatregelen te nemen voor een fatsoenlijk toilet.

Toilet Units kunnen uitgebreid worden met ander sanitair, denk bijvoorbeeld aan een douche. Bij ons kunt u een toiletunit huren voor tijdelijk gebruik of kopen wanneer u deze langer nodig heeft.

Toiletunit in verschillende varianten

Een toiletunit kan gehuurd of gekocht worden in diverse varianten. Het kan een los toilet zijn voor als u zelf thuis aan het verbouwen zijn, of een toiletunit voor op een bouwplaats.

Vrouwen- en mannentoiletten kunnen hierin uiteraard gecombineerd worden. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een combinatie van een toilet en een urinoir, met een bijbehorende wastafel voor de nodige hygiëne.

Mocht u echter alleen een los toilet nodig hebben kunnen wij u ook helpen, deze heeft natuurlijk ook een wastafel. Een grotere toiletunit die wij aanbieden is bijvoorbeeld 6 bij 3 meter en heeft zes toiletten en een urinoir.

Toiletunit Huren

toilet unitWanneer u tijdelijk een toiletunit nodig heeft lijkt huren misschien verstandig. Echter kan een toiletunit ook heel gemakkelijk verplaatst worden, wat de optie tot kopen weer aantrekkelijker maakt.

Op het moment dat u namelijk een toiletunit koopt kan deze ook verplaatst worden van bijvoorbeeld bouwplaats naar bouwplaats. Op deze manier heeft u maar een keer de kosten, maar kunt u er wel veel langer gebruik van maken.

Ook wanneer de toiletunit op kleinere schaal gebruikt wordt kan deze nog altijd verhuurd worden wanneer u deze zelf even niet nodig heeft.

Flexibiliteit in toilet units

Bij Liber units denken we graag met onze klanten mee. Als u bijvoorbeeld even niet weet wat de beste oplossing is voor uw uitdaging kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

We kijken dan graag met u mee naar wat de beste optie is, toilet units huren of kopen. Dit kan afhankelijk zijn van een aantal factoren. Ook als u op zoek bent naar uitgebreider of luxer sanitair, bijvoorbeeld een toilet en een douche, kunnen wij u helpen. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.